Тібетський молочний гриб
за допомогою тібетського гриба покращується обмін речовин. Підвищується імунітет. Сприяє схудненню.
виліковує алергії і інші хронічні захворювання.
молочний гриб - цей незамінний засіб при серйозних захворюваннях.
тібетський гриб в деяких випадках особливо ефективний.
це стосується випадків захворювання кишково-шлункового тракту, виведення з організму аспірину
сульфаніламідів і антибіотиків.
молочний гриб - одно з небагатьох засобів, що повністю виліковує кандидоз!
для відновлення мікрофлори кишечника він взагалі не замінимий.
також ефективно наносити грибний кефір на шкіру голови і волосся
тримати 5-7 хвилин. - зміцнює імунну систему організму;
- має антиалергічну дію;
- після перенесених важких захворювань прискорює виведення антибіотиків, що відпрацювали, з організму
і захищає кишкову флору від загибелі корисних бактерій.
для цього дорослим необхідно вживати 0, 5 л, а дітям - 0, 2 л кефіру щоденні.
під час прийому антибіотиків рекомендується запивати пігулки кефіром
чи пити по склянки настою тібетського гриба після кожної ін'єкції.
цим згладжується побічна дія ліків;
- чинить протимікробну і протизапальну дію;
- має жовчогінний і спазмолітичний властивостями;
- підвищує статеву активність;
- покращує пам'ять і концентрацію уваги;
- сприяє нормалізації обміну речовин(у тому числі вуглеводного);
- замінює тисячі синтетичних ліків і фармацевтичних препаратів
що застосовуються для лікування 100 найбільш поширених захворювань;
- звільняє від отрут(токсинів), а також від залишків медичних синтетичних препаратів
(наприклад, антибіотиків, які не кращим чином впливають на стан імунної системи і спадковість);
- дробить камені в нирках, жовчному і сечовому пухирях і в і виводить їх з організму;
- сприяє лікуванню шлунково-кишкових захворювань(у тому числі виразковій хворобі)
при цьому нормалізуючи склад кишкової мікрофлори;
- усуває надмірну вагу найбільш безпечним для людини чином
- шляхом нормалізації обміну речовин;
- підвищує cексуальну привабливість
відновлює і підвищує потенцію;
- усуває головні болі, а також нормалізує тиск;
- покращує сон, підвищує працездатність і здатність до концентрації
(що важливе не лише для працюючих людей, але і учнів і студентів);
- використовується в косметології як засіб, сприяючий омолоджуванню і вибілюванню шкіри.
молочний гриб розгладжує зморшки, усуває пігментні плями
зміцнює волосся і стимулює зростання здорового волосся;
тібетський молочний гриб сприяє виробленню важливих ферментів
завдяки яким в шлунку утворюється менше кислоти, що викликає почуття паління
і нормалізується кислотність шлункового соку.
- має широке застосування в кулінарії в якості напоїв і соусів
а також при приготуванні закусок і салатів.
цілющі властивості гриба :
оздоровлення шлунково-кишкового тракту;
- Створює в кишечнику кислу реакцію, покращуючи всмоктування кальцію, вітаміну Д, заліза.
- Контролює циркуляцію жовчних кислот в кишечнику і печінці
запобігаючи тим самим
№5800 Создано: 29 октября 2014